Träningspresenter

Träningskläder som present
Om personen du ska fira tränar mycket ute vill hon eller han ofta ha byxor som täcker hela benen och vindtäta tröjor och jackor som andas men som inte kyler ner en. 
Om man tränar på gym är det kanske viktigare att kläderna transporterar ut fukt och håller en sval. 
Om du känner dig osäker på vad för typ av kläder som passar så kan du alltid gå till en butik som specialiserar sig på sport och får hjälp av de som arbetar i butiken att välja ut de kläder som du kan ge bort.
En annan grej som många kanske inte tänker på är att det alltid är roligt att ge bort fina träningskläder som man kan ha på sig när man tar sig till och från träningen. En skön tröja med långa ärmar och hög krage som håller en varm när man tar sig till gymmet och hem igen eller ett par snygga och varma täckbyxor är en riktigt bra träningspresent!
Ge bort en prenumeration på en träningstidning
Om den du känner tycker om att lära sig mer om träning så kan det vara trevligt att ge bort en prenumeration på en tidning eller magasin som fokuserar på träning. 
Det finns många olika tidningar du kan välja på – allt mellan generella fitness-tidningar som inspirerar till tidningar som fokuserar på exempelvis löpning.
Accessoarer och träningsprylar i present
Det finns många accessoarer man kan köpa till den som tränar mycket. 
Du kan till exempel köpa en snygg träningsväska som man kan ha sina träningskläder i. 
Svettband och hårband är andra bra accessoarer för den som tränar mycket eller ett snyggt och funktionellt sportarmband som man kan sätta sin smartphone i för att kunna ha med sig sin telefon på träningen utan att den är i vägen.
Ett set med en snygg vattenflaska eller en shaker är också roligt att få i present.
Vill du köpa en lite dyrare present så kan du köpa en pulsmätare med ett armledsband och ett bröstband så att den som den du firar kan mäta resultatet på sin träning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *