Romantiska presenter

Ibland vill vi fira den vi håller kär med lite fina och romantiska presenter. 

Oavsett om vår pojkvän eller flickvän fyller år, om det är hans eller hennes namnsdag, om det är alla hjärtans dag eller om du bara vill överaska på en helt vanlig dag med en liten present så är det alltid kul att hitta en present som är romantisk.

De klassiska romantiska presenterna är så klart blommor, choklad och smycken. 
Dessa presenter har blivit klassiska just för att så många av oss blir glada av dem och du behöver därför inte känna att det är tråkigt eller fantasilöst att köpa dem. 
Om du vill göra dessa klassiska presenter lite mer speciella och romantiska så kan du köpa något som påminner om något ni har gjort eller upplevt tillsammans eller som på något annat sätt berättar och påminner om något.
Om ni åkte till södra Europa på er första semester och vandrade bland blommande fält av ljung så kan det vara romantiskt att ge bort en liten bukett med ljung och ett litet kort där du skrivit några rader om minnen från den semestern.
Om du vill köpa choklad så kan du köpa en choklad i en fin hjärtformad ask som genast gör presenten lite mer exklusiv och speciell. Eller varför inte köpa en chokladfontän så att ni kan ha en romantisk kväll då ni njuter av underbart god chokladfondue.

Smycken behöver egentligen inte någon extra touch för att bli romantiska. Dessa klassiska presenter kommer alltid göra din pojkvän eller flickvän glad. Köp gärna unika och personliga smycken.
Om du vill ge bort en fin present som gör ert hem ännu mer romantiskt så kan du skapa en vacker rosenbädd. Man kan köpa en liten ask med 100 stycken syntetiska rosenblad som man strör över sin säng. Köp även massor av värmeljus som du tänder och du har ett sovrum lika romantiskt som på film! 
Det enda som skulle kunna göra detta mer romantiskt är att köpa riktiga rosor och själv plocka av varje blad och strö ut vilket så klart är väldigt romantiskt men som skulle ta en halv dag att förbereda. 

En annan romantisk present är att ge bort en helkväll hemma som du förberett. 
Börja med att köpa vad du behöver för att laga en riktigt romantisk middag för bara er två. 
Köp sedan saker för att kunna skapa ett litet SPA hemma. Några härliga massagetvålar som ni kan massera varandra med eller några stora, doftande badkulor som ni kan använda i badkaret medan ni lyssnar på lugn och mysig musik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *