Presenter med Leverans samma dag – Snabb leverans

 

Leverantörer av presenter med snabb leverans samma dag

Vanligtvis kan du skicka blommor, choklad, en nalle och mindre presenter från leverantörer samma dag. Tänker du kanske att det låter tråkigt att skicka något så klassiskt ska du tänka om. Allt handlar om vad du skriver i kortet som levereras med presenten. En opersonlig gåva, kräver ett högst personligt kort med gåvan. I synnerhet om personen vet att du brukar glömma och den dessutom vet att du beställt presenten samma dag. Grundregeln här är att skriva något med en referens till något som bara ni två känner till. Alternativt skriva något roligt du hittar på Internet, som ett analogt auto-korrekt :).

Vilka presenter kan levereras samma dag?

Stort som smått kan du få tag i en present som levereras på en gång. Är du kreativ eller rik går det självklart enklare. Det flesta presenter kan hämtas upp av en budfirma och skickas samma dag om du så önskar. Problemet med det är att det oftast kostar som det smakar.

Presentbud samma dag

Letar du enbart efter ett presentbud som kan hämta och lämna din present samma dag kan jag rekommendera dig att kontakta Ryska posten, DHL eller UPS. Det blir inte lika personligt som när du levererar presenten själv, men du kan ge leverantören ganska specifika önskemål, så… det ska nog lösa sig.  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *