Present till storebror

Letar du efter en present till din storebror? 

Det finns många roliga presenter som man kan ge till sin storebror på hans födelsedag.
Att ge bort leksaker är ett bra tips när du ska försöka komma på vad du ska köpa i present. 
Om du och din storebror fortfarande är unga så kan du ge honom ett schyst videospel eller någon annan kul leksak som ni båda kan leka med hemma. 
Är din storebror vuxen kan du köpa en lite dyrare leksak som till exempel en quadcopter som ni kan flyga med eller en FlyJumper som ni kan hoppa runt i trädgården med.
Ett annat bra tips på en present som du kan köpa till din storebror när han fyller år är ett presentkort på Ticnet. För presentkortet kan din storebror sedan välja om ha vill boka biljetter för att gå och se en teaterföreställning eller musikal, om han vill gå på en konsert och se hans favoritband spela, om han vill gå på en match och se laget han håller på spela eller om han vill gå på en stor mässa någonstans i Sverige. 
Om du ger bort ett presentkort på ett lite högre belopp och du har lite tur så kanske du till och med får följa med din bror på upplevelsen?

Om du hellre ge bort en skämtsam present till din lite yngre storebror kan du
köpa den klassiska pruttkudden eller andra busiga prylar. 
Till dig som har en äldre storebror men som fortfarande vill ge honom en lite mer skämtsam present kan köpa en rolig USB-kontroll till datorn eller ett drinkschak.
Tycker din storebror om att läsa så kan du köpa en bra bok och till det en mysig snug rug som han kan krypa upp i soffan och mysa med.
 Eller köp en hel säsong av en klassisk gammal tv-serie som Star Wars som ni kan se tillsammans och köp till det en Star Wars morgonrock.
En annan kul present att ge bort till sin storebror är en slackline.
En slackline fäster du mellan två träd och sen går du på lina på det tunna bandet. 
Självklart är det svårt att hålla balansen i början men om man är några stycken som tillsammans övar så får man snart in tekniken och kan både gå och balansera på linan.
Denna present är perfekt om din storebror fyller år på sommaren eftersom den är lätt att ta med sig ut till parken eller till en skog för att öva.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *