Present till storasyster

Fyller din storasyster snart år? 
Det finns många bra presenter som du kan ge bort till din storasyster på hennes dag. 

Det är alltid roligt att visa din syster uppskattning och ge henne en fin present.
Men oavsett hur väl man känner sin syster så kan man ibland få idétorka och inte komma på vad man ska köpa.
Du som har haft en storasyster som på många sätt tagit hand om dig kanske tycker det är kul att få skämma bort din storasyster på hennes födelsedag?

Man kan skämma bort sin syster på många sätt, till exempel kan du bjuda henne på en middag på en fin restaurang eller en brunch på ett mysigt kafé. Du kan antingen köpa ett vanligt presentkort på restaurangen eller kaféet som du valt ut eller själv tillverka ett litet presentkort och skriva på hur mycket din syster får använda och eventuellt på vilken restaurang eller vilket kafé det gäller.
De flesta av oss tycker att det är nästan lika kul att öppna en present som det är att få saken som är i paketet. Slå därför gärna in ditt presentkort i ett paket som din syster får öppna.
Om du inte träffar din storasyster så ofta som du skulle vilja kan du alltid ge bort en upplevelse som ni båda kan dela och på så sätt få lite mer tid tillsammans.
En rolig upplevelse som du kan ge din syster när hon fyller år är ett presentkort på Ticnet. Din syster kan då välja om hon vill använda presentkortet för att gå på teater, gå på en stor konsert eller på en match och se hennes favoritlag spela. Ett presentkort på Ticnet kan man också använda till inträde på stora mässor runt om i landet.
Att ge bort kläder till sin storasyster är en bra idé som alltid är uppskattad.
Om du är osäker på vad för storlek din syster har så kan du alltid köpa det du gissar passar och passar det inte så kan hon byta till den storlek hon vill ha senare. Se bara till att alltid behålla kvittot. 
Smycken är en annan present som de allra flesta storasystrar blir glada för. 
Köp gärna något unikt smycke som inte så många andra har till exempel ett smycke gjort av en lokal smyckesdesigner.
Att ge bort accessoarer som väskor eller en fin sjal är också ett bra tips som du kan anpassa efter den budget som du har.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *