Present till pappa

Vet du vad du ska köpa i present till din pappa på hans födelsedag?
Till sin pappa vill man ofta köpa en fin present som gör honom glad, men det är inte alltid så lätt att komma på vad man kan köpa att ge bort till sin pappa.
Om du fortfarande funderar på vad du ska köpa så kommer här några enkla förslag på presenter till din pappa.
Det allra enklaste är att börja med att fundera på om din pappa har nämnt något som han önskat sig. 
Det är få vuxna människor som skriver önskelistor till sina födelsedagar men din pappa kanske har nämnt några saker han önskat sig?

Försök dra dig till minnes om han har nämnt något han skulle vilja ha som du skulle kunna köpa.
Eller finns det kanske någon sak som han använder mycket och tycker om som har blivit sliten eller gått sönder? I så fall kan du ge honom en ny och fin sak. 
Många pappor går till exempel länge i slitna tofflor och morgonrockar. Att då köpa en ny och härligt mjuk morgonrock eller ett par riktigt sköna tofflor är ett säkert kort! 

Din pappa kanske har läst någon bra bok som han har pratat om att han tyckte om. 
Om boken var en del av en serie så kan du i så fall köpa nästa bok i serien. Va det en ensamstående roman kanske du kan hitta andra böcker av samma författare som din pappa ännu inte har läst? 
Är din pappa mer intresserad av filmer och tv-serier än böcker så kanske du kan hitta en dvd med något han skulle tycka om?
Om din pappa använder Apple-produkter kan du ge honom ett presentkort på iTunes så att han själv kan ladda ner både böcker, tv-serier och filmer till sin iPhone, iPad eller Apple Tv.
Om din pappa tycker om sport kan du ge honom sport-prylar som gör att han kan utveckla sitt intresse. Har han till exempel länge har pratat om att börja spela tennis kan du ge honom ett fint tennisrack och några tennisbollar. Eller varför inte ge honom ett klippkort till en tennishall? Vill du själv också pröva på att spela så kan du boka några träningspass åt er båda – på så sätt får din pappa både pröva på en ny sport och får mer tid med dig. 
Om din pappa hellre kollar på andra som sportar än att själv utöva en sport kan du istället köpa ett par biljetter till en stor match som ni kan gå och se tillsammans. 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *