Present till mamma

Det är alltid roligt att fira sin mamma på hennes födelsedag och att få visa tacksamhet och uppskattning till den som i så många år tagit hand om en.
Men det är inte alltid enkelt att komma på bra idéer på vad man kan ge bort i födelsedagspresent till sin mamma.
Här kommer därför några små tips på presenter som du kan ge till din mamma när du firar hennes födelsedag.
De allra flesta mammor tycker om att bli lite bortskämda. 
Att ge bort ett presentkort till en fin hudvårds-salong känns både lyxigt och härligt. 
Att få slå sig ner i en skön fåtölj och bli omhändertagen en stund är något många mammor längtar efter. Din mamma kanske skulle njuta av en timmes avkopplande massage då hennes trötta axlar fick mjukas upp. Eller kanske skulle hon uppskatta att någon tog hand om hennes händer och fötter och skulle tycka om att få lite professionell manikyr eller pedikyr.
Om du är osäker på vad hon helst skulle vilja ha kan du alltid välja ett presentkort med bara en valfri summa så att hon själv kan bestämma vad hon vill använda presentkortet till.
Du som känner att du inte har råd att ge bort en behandling på ett SPA eller en skönhetssalong kan istället själv köpa lyxiga hudvårdsprodukter och ge bort till din mamma. 
Du kan till exempel köpa en härlig duschkräm och ett set med schampo och balsam av något fint märke. Ansiktskrämer och lenande lotion för händer och fötter är andra bra produkter att ge bort. Eller köp några härliga badoljor eller badsalt och till det några gott doftande värmeljus och kanske en skiva med någon skön avslappnande musik så kan din mamma själv skapa ett spa hemma.
Klassiska presenter som en bukett blommor, en bra bok eller en ask fin choklad är alltid trevliga att få. Om du tycker det känns lite för vanligt att ge bort blommor, böcker och choklad kan du alltid köpa lite ovanliga saker. 
Köp en liten tomatplanta istället för en bukett rosor, köp en vacker foto-bok istället för en roman och köp exklusivt godis från en chokladfabrik.
Om du hellre vill ge bort en upplevelse som du delar med din mamma kan du alltid boka biljetter till en bra teater-föreställning eller en populär musikal.
Du kan också bjuda ut din mamma på en fin restaurang, ett mysigt kafé eller kanske bjuda ut henne på brunch en söndag. 
Slå gärna in ett litet hemmagjort presentkort på upplevelser som du själv hittar på så att presenten känns genomtänkt och planerad och så att din mamma fortfarande får öppna ett litet paket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *