Present till lillebror

När ens lillebror fyller år är det alltid kul att överaska med en liten present på hans födelsedag.
Om du har en lillebror som fortfarande är liten så kan du antingen ge honom en fin och mysig present eller en lite mer kul och busig present.
Du som vill köpa en fin present kan köpa en fin leksak som till exempel ett stort gossedjur eller en fin tågbana. 
Vill du hellre köpa en lite mer busig present så kan du köpa en rolig maskerad-dräkt eller en stor vattenpistol som din lillebror kan leka med när det är sommar. 
Det är också kul att köpa en present som ni kan leka med tillsammans. Att köpa ett lego-skepp som man ska bygga eller någon annan typ av byggsats är kul eftersom man kan hjälpas åt att bygga.
Om din lillebror är lite äldre och har kommit upp i tonåren är det inte längre lika populärt att få leksaker i present när man fyller år.
Till din lite äldre lillebror är det istället bättre att ge någon lite coolare present. Snygga kläder eller assessorer som ett häftigt armband, en snygg scarf eller en cool hatt är också bra presenter. 
Om din lillebror älskar film och tv-serier är det alltid kul att få lite nya DVD-filmer eller serier. Eller varför inte ge bort en stor popcorn-maskin som han kan ha till sina filmkvällar?
Bara för att du och din lillebror har blivit vuxna så betyder det inte att du inte kan köpa något av det ovanstående till honom i present. Många killar tycker det är roligt att få leksaker även när de är äldre.
Många killar tycker det är kul att pyssla och att bygga saker även när de är vuxna. Att få en fin modellsats som de får bygga är det många som uppskattar. 
En radiostyrd helikopter eller en radiostyrd bil är en annan leksak som även de flesta vuxna killar tycker är roligt att leka med. Vill du köpa en riktigt cool present kan du köpa en quadcopter till honom, en present som inte bara kommer göra din lillebror glad utan som även kommer imponera på många av hans vänner.
Om din lillebror tycker om att spela spel så kan du köpa ett kul bordsspel som ni tillsammans kan spela. Eller köp ett biljardbord i bordsvariant som din lillebror kan plocka fram när han har gäster hemma och kan spela eightball, rotaton eller one-pocket på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *