Om Presenttipset

Presenttipset är en nystartad webbplats som ska utvecklas till att bli Sveriges bästa presentsajt. Det är kanske inte världens mest ödmjuka målsättning, men jag tror att det är möjligt att skapa.

Sajten startade som en idé när jag letade efter present till min flickvän. Hon är ganska så kräsen när det kommer till att få presenter, och jag är nog ganska kräsen när det kommer till att ge presenter. Sammantaget var den information som fanns på nätet för knapphändig för att jag skulle kunna använda den till att fatta ett bra beslut.

Plums så såg jag att domänen presenttipset.se var ledig, och ännu mera plums så var den registrerad av mig och på den banan är det.

Vem är då jag?

Jag heter Jesper Åström. Jag är i grund och botten en person som har nära till skrattet. Jag vill att folk ska le och gör mitt bästa varje dag för att glädja andra. När jag inte lyckas med det så brukar jag vanligtvis i alla fall lyckas göra något sur… och då får jag ju be om ursäkt.

Och det är med den inställningen jag vill bygga den här webbplatsen. Med syfte att göra folk glada. Om du blir sur när du är inne här på sajten får du gärna skicka mig ett e-post till jesper.joakim.astrom snabel-a gmail.com och ge mig ett konkret förslag på hur jag kan göra den bättre. Jag finns här för dig och du finns här för mig. Bättre än så kan det väl inte bli?

Vill du ha dina produkter på presenttipset.se?

Om du tycker att du har en fasligt bra grej som borde ligga med i någon lista över rekommenderade presenter så ber jag dig tipsa mig om det på e-postadressen jag skrev ut i förra stycket.
Tycker jag att presenten är bra nog hamnar den på någon av alla de olika kategorisidorna som finns, är den bara rolig, värd att uppmärksammas eller helt enkelt något som kan göra någon glad… well… då blir det i alla fall en bloggpost om den!
Somliga saker kommer jag ta betalt för att skriva om, men då kommer jag att skriva ut det i bloggposten.

Hur tjänar jag pengar?

Om du klickar på en länk som leder direkt till en butik och handlar något i den butiken så tjänar jag en liten procent på det köpet. Det tycker jag är en fair deal. Jag letar fram prylar du kan ge bort, och får betalt om du vill köpa prylen.

Använder jag några cookies på webbplatsen?

Jag har Google Analytics installerat vilket innebär att jag använder deras cookies. Mer information om dessa kommer upp inom kort när jag installerat och börjat använda dem ordentligt. Kort och gott kommer jag vara sparsam med att samla på mig information om dig om jag inte uttryckligen frågar om du vill dela den. Jag vill ha full transparens med dig som är här och besöker då jag tror att det leder till att vi kan bygga en fin relation över tiden!

Något annat du vill ha svar på?

Mejla mig i så fall på jesper.joakim.astrom snabel-a gmail.com så ser jag till att svara dig så snart jag kan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *