what-no-money

Efterlysning: Samköpande partnerskap!

Du sitter och surfar på webben. I huvudet borrar bara en tanke… “Ska jag behöva lägga ut alla pengar till pappas 50-års present“.. tätt följt av tanken: “Kommer verkligen kusinerna att betala vad de säger att de ska betala… de gjorde ju inte det när han fyllde 40..”

what-no-money

Situationen händer allt för ofta. En person lägger ut pengar och sen får den betala mest, trots att den gjorde allt jobbet. Är det verkligen rättvist?

Nej, tänker jag!

Och som självutnämnd härskare över presenter på webben (njae, men snart…) tänker jag att det kanske är min plats att se till och lösa det problemet.

Nu söker jag med ljus och lykta efter finansiella partners som skulle vilja stå för depå, enklare lösning eller helt enkelt utveckla en samköpstjänst som inte innebär 3000 steg mellan beslut och pengar.

Kanske någon på iZettle har en finemang lösning? Eller någon på Klarna kanske?

Dela! Kommentera! Ja. Mejla mig på jesper.joakim.astrom snabel-a gmail.com och hjälp mig i kampen för allas rätt till samköp!

Screen shot 2013-11-05 at 11.24.35 PM

Beställ ett Brottogram till Farsdag

Du kanske inte har hört talas om det. Men brottogram är faktiskt ett av de mer etablerade presentförslagen till farsdag. Det hela går ut på att du helt enkelt skickar över en brottare till din pappa. När pappa – intet ont anande – öppnar dörren till sin lägenhet, hoppar brottaren helt sonika på honom och brottar ned honom tills dess han ger upp.

Eller vinner…

Brottogram går att beställa på en rad platser runt om i landet. Den jag hittade vid en direkt sökning var följande leverantör: Svensk Idrottskonsulting

Kom igen. Boka ditt brottogram redadan idag 😉

Screen shot 2013-04-29 at 1.29.35 PM

Ansiktsbehandling – Lyx – fr. 895 kr

Du eller din flickvän kanske är i behov av en stunds avbrott i vardagen. Låt kropp eller ansikte tas omhand av en kvalificerad massage- eller hudterapeut. Oavsett vad man väljer för behandling är syftet detsamma, att få slappna av i både kropp och själ.

  • Ca 70 minuter lång behandling
  • En stund av lyx i en avkopplande miljö
  • Professionella massage- och hudterapeuter
  • Välj bland flera orter över hela landet
surround_lg_ht-306pd-17050974-xtrab

Hemmabiopaket i 25-års present?

CDON har just nu ett underbart erbjudande på hemmabiopaket. Det funkar fint som present till en tekniktokig eller filmgalen hemmasittare eller helt enkelt någon som gillar skrytprylar. Här får du det renast ljudet och den snyggaste designen till ett överkomligt pris.

Vill du handla presenten på avbetalning har vi ett antal alternativ till dig under vår sektion avbetalning.

Köp Hemmabiopaketet på CDON.se

xbox_360_slim_250gb_forza_4_skyrim-21223475-thml

Spelpresenter från CDON

CDON har mängder med spel för den speltokige fantasten. Jag har själv ett Xbox men har sneglat på en PS3:a sedan jag testade den hemma hos en kompis. En konsol kanske är lite väl magstark att ge bort i en present om man inte handlar till ett av sina egna barn… eller… det kanske blir lite dyrt ändå. Men det finns mängder av saker att handla till spelen och det finns till både nya och gamla konsoler. Surfa runt och se om du hittar något coolt du kan ge bort.

Passar lämpligen ungdomar och barn i åldrarna 12-35.

Till CDONs spelsektion.

Screen shot 2013-04-29 at 3.09.45 PM

Filmer och Spel – CDON-kampanj

CDON kör en kampanj just nu som riktar sig till dig som är spel och filmtokig. De ger de första 3000 personerna fram till den 22:a februari på sig att shoppa loss spel och filmer till fantastiska priser. Som bonus får du fri frakt om du anger koden xY7SCtyc.

Coolt tycker vi på presenttipset. Coolt tycker nog många andra också! 🙂

Till CDON-kampanjen

Presenttipset drar igång

Hejsan alla underbara framtida läsare!

Den här webbplatsen kommer vi använda för att guida dig i världen som kretsar kring alla lägen då vi vill köpa presenter till de vi tycker om. 🙂

Jag heter Jesper och tillsammans med Lina kommer jag att guida dig genom det snåriga träsk som presentvalet ibland kan stoppa ned dig i. Jag älskar att köpa presenter, men tycker det ofta är ganska så tråkigt att få dem. I synnerhet när presenterna inte känns sådär jättegenomtänkta.

Hur som helst. Nu är vi igång. Designen kommer bli bättre, innehållet kommer bli bättre. Men man ska alltid börja någonstans – eller hur! Precis som första tanken kring vilken present du ska köpa.

Förhoppningsvis kan vi sondera bloggterrängen också och berätta om ett antal lyckade liksom mindre lyckade presenter där ute. Har du en presenthistoria som du vill dela – skriv till oss i kommentarerna och länka till din blogg där du har din berättelse!

Tjo!

Jesper