Julklappstips

När julen närmar sig börjar vi alla fundera på vad vi ska ge våra nära och kära i julklapp.

Många av oss älskar att få julklappar och många av oss tycker också att det är roligt att ge bort julklappar till de vi tycker om.

Men många av oss drabbas också av en lätt stress – det är inte alltid så lätt att komma på vad man ska ge varandra i julklapp.

Även om vi har lite tankar om vad vi ska köpa i julklapp så är det många klappar som ska inhandlas och många vänner, syskon, föräldrar, pojkvänner och flickvänner som vi vill ge något som de blir glada för.

Till de nära och kära som vi köper julklappar till varje år blir det lätt att vi köper samma saker varje år och det kan vara svårt att tänka kreativt och att komma på nya saker att ge bort i julklapp.

Det är alltid kul att ge bort unika julklappar.

Om du själv aldrig tillverkat en egen julklapp så är det både roligt och sparar dig ofta pengar.

Att göra egna julklappar behöver inte vara svårt och krångligt och behöver heller inte kännas billigt eller tråkigt.

Att veta att någon har lagt ner mycket tid för att tillverka sin julklapp tycker många känns både kul och exklusivt.

Du som vill göra helt egna julklappar kan till exempel koka fina sylter och marmelader som du häller i fina burkar och knyter fina band om.

Att ge bort hemmagjort godis och senap är andra lyxiga julklappar du kan göra själv.

Du som vill ha hjälp för att tillverka dina egna julklappar kan till exempel köpa färdiga satser med pärlor och göra vackra smycken som halsband och örhängen.

Att få en upplevelser i julklapp tycker de flesta är trevligt.

Men eftersom de flesta av oss också tycker att det är roligt att öppna presenter så kan du göra en rolig grej av själva inslagningen. 
Om du till exempel ska ge bort ett besök på en sushi-restaurang kan du skriva det på ett par sushi-pinnar som du sedan slår in.

Eller varför inte rimma på en keps om du ska ge bort biljetter till en fotbollsmatch.

Du som tycker det är kul att ge bort unika julklappar men som inte vill tillverka dina egna presenter kan beställa personliga saker.

Till exempel kan du beställa T-shirtar eller slipsar där du själv väljer färg, text och motiv som trycks på plagget och som skickas hem till dig.

Se bara till att vara ute i god tid och planera för dessa typer av julklappar då det oftast tar några dagar både att tillverka dem och att få dem hemskickade till dig i tid för att du ska hinna slå in julklapparna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *