Julklapp till pojkvän

När julafton närmar sig är det mörkt och kallt i vårt land. 
Det är därför extra mysigt att få uppmuntra varandra med fina saker men det är inte alltid så lätt att komma på vad man ska köpa till sina närmaste. 
Om du tycker det är svårt att komma på vad du ska köpa i present till din pojkvän får du här några bra tips.
De vanligaste julklapparna att ge bort till sin pojkvän är en god parfym eller snygga kläder. 
Dessa julklappar är alltid roliga att få. Försök ta reda på vilka dofter din pojkvän tycker om så att du hittar en parfym som passar honom. Eller köp en snygg tröja till honom av hans favoritmärke. Kom bara ihåg att spara kvittot så att han kan byta kläderna om de inte skulle passa.
På jul åker de flesta av oss hem till våra föräldrar för att fira med våra familjer och släkt. Fram till den dagen då vi är gifta eller i alla fall förlovade är det därför vanligt att man som pojkvän och flickvän firar jul på olika platser och kommer man från olika delar av landet är det inte ovanligt att det kan gå en vecka då man inte ses. 
Att ge bort en fin julklapp som påminner om ert förhållande är därför lite extra mysigt kring jul.
Du som vill köpa en lite mer romantisk julklapp till din pojkvän kan ge bort ett par härliga stickade vantar som består av tre delar – en vante till din pojkväns vänsterhand, en vante till din egna högerhand och en stor vante som ni båda kan sticka ner händerna i så att ni kan gå hand i hand även när det är som kallast i Sverige utan att frysa.
En annan kul julklapp att ge till sin pojkvän är ett kärleksspel. Det finns flera olika spel där man till exempel drar kort och får i uppgift att göra romantiska saker för varandra. Andra spel handlar mer om saker man kan prata om som får en som par att lära känna varandra mer på djupet.
En annan kul julklapp att ge bort till sin pojkvän är en upplevelse för er båda.

Om ni båda vågar så kan du till exempel köpa ett presentkort på att hoppa bungy jump, hoppa fallskärm eller att flyga luftballong. Du som hellre vill uppleva något som inte är så hissnande kan köpa biljetter till en teaterföreställning eller till en konsert med din pojkväns favoritband. 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *