Julklapp till flickvän

Försöker du komma på vad du ska ge bort i julklapp till din flickvän?

För dig som har idétorka och inte kommer på vad du ska ge bort kommer här några enkla tips och idéer.
Det är alltid mysigt att ge bort en romantisk julklapp till din flickvän, speciellt om ni åker hem till era familjer i olika städer och inte firar jul på samma ställe.
Om du vill ge en romantisk och fin julklapp kan du framkalla ett fint kort på er båda som du förstorar upp och ramar in.
Det är alltid romantiskt att ge bort fina upplevelser i julklapp. Du kan till exempel boka in en helg på ett slott för er båda där ni myser och äter riktigt god mat. Eller boka bord på en fin restaurang för er båda och njut av en romantisk kväll. Oavsett vad du ger bort för upplevelse så glöm inte att det alltid är roligt att öppna paket. Även om det inte är en sak du ger bort i julklapp så kan du alltid skriva ett litet fint kort om vad ni ska göra eller kanske rimma och slå in kortet i fint julklapps-papper. 


Du som vill skämma bort din flickvän kan ge henne saker som hon kan använda för att mysa hemma. Du kan till exempel köpa en gosig morgonrock eller ett par sköna morgontofflor. Att köpa saker så att din flickvän kan göra ett litet SPA hemma är också fint. Köp till exempel några härliga badoljor, en exklusiv ansiktsmask, en bra hårinpackning, fina ansiktskrämer och mjukgörande lotions till händerna. Om du tycker det är svårt att välja ut bra produkter kan du alltid fråga din flickväns vänner vad hon tycker om eller gå till en butik där du kan få hjälp att välja ut bra produkter.
Att ge bort smycken i julklapp till sin flickvän är ett annat bra tips som du kan anpassa efter den budget du har. 
Ge bort ett fint halsband eller armband, fina örhängen eller en snygg ring. Snö of Sweden är till exempel ett märke på smycken som många tjejer tycker om. 
Köp gärna matchande saker som ett par örhängen som hör ihop med ett halsband.
Att gå på chokladprovning tillsammans är en annan kul julklapp att ge sin flickvän. 
Köp gärna en ask fin choklad som du slår in tillsammans med kortet där du förklarar att ni ska gå på en chokladprovning så att hon får en liten försmak på vad som komma skall. 
Om din flickvän tycker om choklad kan du också köpa en chokladfontän i julklapp! Med en chokladfontän kan ni sedan ha mysiga kvällar då ni äter chokladfondue.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *