Inflyttningspresent

De vanligaste inflyttningspresenterna att ta med sig är vackra blommor, en chokladask eller en flaska fint vin.
Dessa presenter är på inget sätt tråkiga bara för att de är de mest populära – genom att tänka till några sekunder kring vad personen eller paret som du köper presenten till tycker om så kan du göra presenten lite mer personlig.
Köp till exempel de blommor du vet är deras favoriter, eller choklad från en chokladfabrik de nyss besökt och lovordat, eller en flaska vin som de länge pratat om att de velat prova.
Att köpa saker till hemmet är kanske den första presenten som vi tänker på när vi funderar på vad vi ska köpa till de som nyss flyttat in i en ny lägenhet eller ett nytt hus.
Det är alltid kul att förnya sig med nya saker när man byter hem och fina och praktiska saker till hemmet är därför väldigt bra presenter. 
Ge gärna bort ett par fina kaffekoppar, läckra cocktail-glas eller ett vackert tårtfat.
Köp gärna produkter av något fint märke – det är alltid roligare att få fina saker än att få det mest funktionella och användbara.
Att köpa vackra inredningsdetaljer som en skir vas eller en snygg ljusstake är också populära inflyttningspresenter som de allra flesta blir glada för.
Till den som köpt ett hus med trädgård är det trevligt att köpa en inflyttningspresent som varar länge.
Du kan till exempel köpa en vacker växt eller kanske ett litet träd som de kan plantera. Köp gärna något exotiskt som ett apelsinträd eller ett persikoträd. 
Att köpa fina redskap till trädgården är också trevligt. Ett bra tips är att köpa ett fint set med en kratta, en spade, en vacker hink och en vattenkanna.
Om du vill köpa en lite mer exklusiv inflyttningspresent till din vänner är en Nespresso-bryggare ett väldigt bra tips!
Om de inte dricker kaffe kan du istället köpa en vacker tekanna med tillhörande tekoppar och några små tesilar.
Köp gärna med lite kaffe och te så att ni inviga kaffebryggaren eller tekannan tillsammans och njuta av gott kaffe eller te under kvällen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *