Hur mycket ska alla hjärtans dag present kosta

Ska du överaska din flickvän eller din pojkvän med en present på alla hjärtans dag men är osäker på hur mycket en alla hjärtans dag present ska kosta?
Alla hjärtans dag är en underbar dag då vi får dela vår kärlek med den vi tycker allra mest om.
Det är också ett väldigt bra tillfälle att ge en liten gåva till sin pojkvän, flickvän, make eller fru.
Många par går under alla hjärtans dag ut på en fin restaurang och njuter av en mysig och romantisk middag tillsammans. För en del par räcker en middag och man förväntar sig inte att dessutom få en present. Men oavsett om din partner förväntar sig en present eller inte är det är alltid kul att få överaska och göra någon glad med en liten gåva.
Andra par har som tradition att ge presenter till varandra och förväntar sig att få en unik och romantisk present under kvällen. 
Den mysiga alla hjärtans dag är för en del därför tyvärr också lite laddad med osäkerhet kring vad man ska köpa till den man har kär och hur mycket en present till alla hjärtans dag ska kosta.
En bra riktlinje för hur mycket en present ska kosta är någonstans kring 500 kronor.

Men denna summa är så klart olika från par till par och beror också på om ni under dagen lägger pengar på annat än presenter.
Om du bjuder ut din kära på restaurang och betalar för middagen så är det i sig en fin present. Ett restaurangbesök behöver inte kosta mycket, det kan vara lika mysigt att fira alla hjärtans dag på ett mysigt kafé som på en exklusiv stjärnkrog. 

Blommor är en fin alla hjärtans dag present som speciellt tjejer blir glada för.

Om du funderar på hur exklusiv och dyr blombukett du ska köpa så kan du gå efter hur mycket du behöver lägga ut för att få en fint bunden bukett som ser ut att vara gjord speciellt till din flickvän, pojkvän, fru eller make. En lite finare bukett brukar kosta någonstans mellan 250 och 500 kronor beroende på vilka blommor du vill ha. 
Om du vill lägga lite extra pengar på presenten kan du överaska med en blombud som levererar buketten till din partners jobb eller hem till honom eller henne. 

Du som vill ge bort en lite billigare present kan satsa på charmiga saker som inte kostar så mycket. Till exempel kan du framkalla ett fint foto på er båda som du ramar in och ger bort. 
En klassisk ask med choklad-praliner i form av hjärtan men en liten fin dikt till är en annan alla hjärtans dag present som alltid är uppskattad och som inte behöver kosta mer än 100 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *