Hälsokost presenter

Till den som fyller år och är intresserad av hälsa är hälsokost en bra present att ge bort!
Oavsett om den du firar redan äter nyttig mat och använder flera hälsokost-preparat eller om han eller hon bara allmänt vill börja äta lite mer nyttigt och leva ett sunt liv så finns det bra presenter.
Te är en bra hälsokost-present som du kan ge bort till både den som bara äter supernyttig mat och till den som vill försöka äta lite nyttigare i vardagen.
Yogi Tea har flera olika teer som innehåller kryddor som hjälper kroppen på olika sätt.
Det finns till exempel te som ger dig energi, te med örter som hjälper matsmältningen och te med komplexa blandningar av traditionella örter som avgiftar kroppen under en detox.
En annan present som du kan köpa i en hälsokost-butik som många älskar är en skön vetekudde. En vetekudde värmer du upp i en micro och den mjuka kudden kan sedan användas på olika delar av kroppen. Man kan lägga vetekudden på ömma eller stela axlar och känna hur de sakta slappnar av och blir mjuka igen. Om man har mensvärk eller magont så kan man lägga vetekudden på magen. Vetekudden hjälper både muskler och sinnet att slappna av och är också skön att värma sig med om man är frusen. 
En vetekudde bör bytas ut med jämna mellanrum så även om din vän redan har en vetekudde så kan du ge honom eller henne en ny i present.
Till den som tycker om att laga mat och är intresserad av att äta nyttigt mat kan du köpa en fin bok om hälsokost. Det finns fina böcker om allt från hur man går ner i vikt med dieter som GI och LCHF till receptböcker om hur man bakar glutenfritt bröd, hur man lagar mat med Viktväktarna och hur man lagar mat med så mycket vitaminer och mineraler i som möjligt. 
Det finns även många bra tidningar och magasin som handlar om hälsokost och hur man lever ett sunt liv och äter nyttigt. Att få en prenumeration på en sådan tidning är en fin present som man har glädje av i flera månader.
Om du vill ge bort hälsokost i present men fortfarande känner dig osäker på vad personen i fråga skulle uppskatta så kan du ge bort ett presentkort. Du kan antingen gå till en hälsokost-butik och köpa en presentkort där eller besöka någon av de etablerade webshopparna för hälsokost som erbjuder presentkort och köpa ett där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *