Hälsa presenter

När någon fyller år är det alltid kul att göra honom eller henne glad med en trevlig present. 

Extra roligt är det att dessutom ge bort något som man vet komma göra att personen i fråga mår lite bättre.

Att presenter som är bra för ens hälsa är tråkiga är en myt – det finns många fina och lyxiga presenter man kan ge bort som de flesta av oss skulle bli väldigt glada av att få i present.
Om personen du ska fira är intresserad av träning så finns det massor av fina saker du kan ge bort i present. 

Träningskläder eller träningsskor är något som den som tränar mycket ofta sliter ut och det är alltid roligt att ha nya och fräscha träningskläder när man ger sig ut och springer eller när man går till gymet.
Du som vill ge bort en upplevelse kan ge bort ett presentkort på ett SPA.

Skäm bort din vän med en timmes avslappnande floating eller en härlig helkropps-massage. Eller låt din vän pröva på fiskpedikyr och få hundratals små fiskar som peelar och masserar hans eller hennes fötter.


En annan present som är trevlig att ge bort är ett presentkort till ett gym eller en kurs i yoga, military training eller någon annan typ av träningsklass. Om du själv tränar zumba eller pilates så kan du köpa ett presentkort till din vän så att hon eller han kan följa med dig på de träningspassen. På så sätt får ni också umgås lite oftare med varandra. 

Många som är intresserade av hälsa är också intresserade av matlagning och att äta nyttigt.
Att ge bort en inspirerande kurs i hur man lagar Ayurvedisk mat eller hur man lagar mat enligt principen av Raw Food är det därför många som uppskattar. 
Det finns även många fina kokböcker som man kan köpa och där man både kan läsa om hur man äter nyttigt och där man får fina recept så att man själv kan laga nyttig mat hemma.

Du kan också köpa en prenumeration på en tidning som handlar om hälsa och ge bort till den som fyller år.
Ett annat bra tips på en hälso-present är att plocka ihop en korg med goda och nyttiga råvaror och ge bort till din vän.
Köp gott grönt te, ekologiska grönsaker, lyxiga nötter och fina kryddor och slå in korgen i fint papper och ge bort i present.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *