Födelsedagspresenter

Fyller någon i din närhet år?

Har du blivit bjuden på födelsedagsfest och funderar du nu på vad du ska köpa i födelsedagspresent?
Att komma på vad man ska köpa i födelsedagspresent kan ibland vara svårt. Till barn som skriver långa önskelistor är det relativt enkelt att köpa något som man vet att personen i fråga kommer bli glad över, men när man ska köpa en present till äldre barn eller till vuxna kan det vara mycket svårare att komma på vad man skulle kunna glädja födelsedagsbarnet med.
Som tur är finns det massor av bra tips på födelsedagspresenter som passar de flesta!

Man brukar säga att det är tanken som räknas och när det gäller födelsedagspresenter så är detta nyckeln.
Oavsett vad man ger bort för present så är det alltid roligast med presenter som tydligt visar att du har tänkt på just personen i fråga som fyller år. 
Enkla och vanliga presenter som blommor, choklad och vin kan du göra personliga om du bara tar reda på vilka blommor personen gillar, vilken choklad som är dess favorit eller vilket vin den länge velat prova.
Skriv gärna ett litet kort som du fäster på presenten där du också skriver att du tänkte på just födelsedagsbarnet när du köpte just den presenten. Personen som fyller år kommer då inte bara bli glad för själva presenten utan också känna sig sedd och uppskattad av dig.
Du som gärna vill hitta på något tillsammans med personen som fyller år kan i födelsedagspresent ge bort en upplevelse som ni kan uppleva tillsammans. Boka in en eftermiddag på ett spa tillsammans, boka biljetter till en musikal för er två eller boka bord på en fin restaurang.
Är ni några vänner eller familjemedlemmar som går ihop för att köpa en present så kan ni ge bort en lite dyrare upplevelse. Boka in en weekend i en storstad i Europa för er alla eller ge bort en helg på ett slott för födelsedagsbarnet och dess respektive eller låt personen få testa på ett äventyr som att hoppa bungy jump eller att få åka luftballong.

Smycken är en annan bra present som uppskattas av de flesta.

Man behöver inte köpa de dyraste och mest exklusiva smyckena. Köp istället smycken som är designade av en lokal smyckestillverkare eller som på något annat sätt är unika. Och glöm inte att berätta för födelsedagsbarnet vem som tillverkat smycket och att hon eller han kanske är den enda personen i hela världen som äger ett smycke med just den designen.
Böcker är en bra födelsedagspresent som de allra flesta blir väldigt glada för. 
Ge gärna bort lite finare inbundna böcker och ta reda på om det finns några romaner som födelsedagsbarnet länge velat läsa. Eller ge bort en stor och vacker foto-bok, en exklusiv kokbok eller en bok som handlar om något som du vet personen vill lära sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *