Farsdag present

Vad är Farsdag?

Farsdag är en dag då vi firar våra pappor och visar uppskattning för allt de gjort och gör för oss.

Vad ska jag köpa till min pappa på Farsdag?

Men det är inte alltid lätt att komma på vad man ska köpa i present till sin pappa. Här kommer därför lite enkla tips på bra presenter som man kan fira sin pappa med.

Presenttips till Farsdag!

Strumpor och slipsar till Farsdag!

De allra vanligaste presenterna att ge bort som farsdag present är utom tvekan slipsar och strumpor. Många pappor får dessa presenter varje år och det kan tyckas tråkigt och fantasilöst att ge bort detta i år igen. Men det går inte att förneka att dessa presenter är båda användbara och att många pappor blir väldigt glada för dem!
Om du vill köpa en slips eller ett par strumpor kan du göra det lite roligare genom att köpa designade och personliga slipsar eller strumpor. Happy Socks säljer strumpor som både är sköna och supersnygga och ett par Happy Socks känns definitivt mer exklusivt än ett par vanliga, svarta herrstrumpor.
Du som vill ge bort en slips kan beställa en personlig slips som du själv designat! Det finns flera hemsidor där du kan ladda upp en egen design och välja mellan olika färger, bilder och text och sedan få hem en alldeles unik slips som du kan ge bort till din far. Vilken pappa skulle inte uppskatta en slips med en bild på sina barn?!

Tokiga prylar till en tokig pappa på Farsdag?

bacon-mintsDu som vill ge bort en rolig present till din pappa kan ge bort en skämtsam present som en senap- och ketchuppistol, en StarWars morgonrock eller en korkskruvsdragare i form av en mustasch.
Du kan hitta mängder med tokiga presenter på roligaprylar.se.

Upplevelsepresenter till din pappa?

Du som flyttat hemifrån och kanske inte träffar din pappa lika ofta som du skulle vilja kan ge bort en upplevelse för er båda.

Delikatesser och matupplevelser till farsdag?

Ge bort en middag på restaurang eller en brunch på ett kafé och få tid tillsammans att sitta och prata, köp biljetter till en fotbollsmatch och heja på er ert favoritlag tillsammans eller gå på en musikal eller en teaterföreställning tillsammans.
Många av oss vill skämma bort vår pappa på farsdag och visa honom hur mycket vi uppskattar honom. Om du vill ge bort en farsdags present som han kan njuta av är delikatesser ett bra tips.

Ge bort en fin flaska vin till Farsdag?

Att köpa ett gott vin eller en flaska whisky och en korg med delikatesser som lagrade ostar, lufttorkad skinka, stora oliver och fina likör-praliner blir de allra flesta glada för.

Dyra presenter till sin pappa kan delas om du har syskon!

Väldigt få är ute i god tid när det gäller att synka kring presenter. I synnerhet för högtider såsom Farsdag! Gör såhär för att få ihop syskonskaran:

  1. Hitta vad du vill köpa här på presenttipset.se
  2. Skicka iväg ett SMS och räkna ut i förväg hur mycket var och en ska betala för att vara med
  3. Beställ med direktleverans hem till din pappa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *