Fakta och tips om presenter

Vad ska egentligen en bröllopspresent kosta? Vad ska du ge som dopgåva? Hur kommer din pappa reagera när du ger honom den 100:e slipsen i present på fars dag och hur ska din farmor känna när du ger henne en bukett med vita liljor?
Den här sektionen på webbplatsen ska ge dig generella tips på presenter. Allt från hur du handlar presenter när du inte har pengar så det räcker till vad som är vanligt att ge bort enligt olika kulturer.

Vad får en present kosta?

Under den här sektionen har vi samlat kostnadsförslag för presenter till olika tillfällen och teman. Det kan handla om allt från ett Persiskt bröllop till hur mycket du förväntas lägga på en julklapp till ett syskonbarn. Vi uppdaterar denna del av webbplatsen regelbundet för att kunna svara på fler och fler frågor.

Ställ gärna din fråga om presenter i kommentarerna så ser vi till att få fram information till dig så snart som möjligt!

Handla presenter på internet

Alla har inte handlat presenter på nätet ännu och det kan kännas lite otryggt och konstigt att inte få känna och klämma på presenten du har tänkt dig. Ingen fara. Vi går igenom de vanligaste metoderna för att handla presenter online så att du kan känna dig trygg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *