Efterlysning: Samköpande partnerskap!

Du sitter och surfar på webben. I huvudet borrar bara en tanke… ”Ska jag behöva lägga ut alla pengar till pappas 50-års present”.. tätt följt av tanken: ”Kommer verkligen kusinerna att betala vad de säger att de ska betala… de gjorde ju inte det när han fyllde 40..”
what-no-money
Situationen händer allt för ofta. En person lägger ut pengar och sen får den betala mest, trots att den gjorde allt jobbet. Är det verkligen rättvist?
Nej, tänker jag!
Och som självutnämnd härskare över presenter på webben (njae, men snart…) tänker jag att det kanske är min plats att se till och lösa det problemet.
Nu söker jag med ljus och lykta efter finansiella partners som skulle vilja stå för depå, enklare lösning eller helt enkelt utveckla en samköpstjänst som inte innebär 3000 steg mellan beslut och pengar.
Kanske någon på iZettle har en finemang lösning? Eller någon på Klarna kanske?
Dela! Kommentera! Ja. Mejla mig på jesper.joakim.astrom snabel-a gmail.com och hjälp mig i kampen för allas rätt till samköp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *