Doppresenter

Har en nära vän eller någon din i släkt nyss fått ett barn och du har fått en inbjudan till ett dop?
Behöver du hjälp att komma på vad du ska ge bort i doppresent till barnet och familjen?
Här kommer några tips och förslag på bra presenter för dig som ska gå på dop.
När man ska på dop är det trevligt att ge bort en present som både det lilla barnet och barnets föräldrar kan ha glädje av. En fin leksak, något speciellt till barnrummet eller fina kläder är de vanligaste presenterna att ge bort och är alltid uppskattade.

Som nybliven förälder är det mycket som ska införskaffas.

Man ska köpa massor av bebiskläder, leksaker, barnvagnar, nappar och annat som ett litet barn behöver.
Det blir snabbt mycket pengar som man behöver lägga ut och många föräldrar köper därför ofta kläder och leksaker som är prisvärda och funktionella. 
Att ge bort en lite mer exklusiv leksak eller kläder är därför en bra idé som alltid går hem.
Du som vill ge bort en lite finare design-leksak kan till exempel en stor trä-tax eller en Sampo från Brio – dessa klassiska leksaker är kul även för små barn men blir också en fin inrednings-detalj för hemmet och är snygg både i barnrummet och i vardagsrummet.
Vill du hellre ge bort kläder så är det alltid kul att satsa på de klädesplagg som kanske inte är de första föräldrarna prioriterar för sin bebis. Du kan till exempel köpa ett par snygga skor, en söt fluga eller en fräck keps. 
Det är alltid roligt att ge bort en doppresent som är unik och personlig och det finns massor av presenter som man kan beställa för just bebisen du ska på dop för.
Man kan till exempel beställa en sagobok som utformas till barnet som ska döpas. Du skickar in en lista med namnet på barnet, namnen på föräldrar och på eventuella syskon och får tillbaka en bok där den lilla bebisen fått huvudrollen i sagan och där de övriga personerna fått biroller.
Man kan också beställa mjuka mobiler med bebisens namn. Du bestämmer själva vilka färger du vill att mobilen ska få samt anger bebisens namn och får tillbaka en fin mobil som föräldrarna kan sätta upp på barnvagnen, över skötbordet eller inne i barnrummet.
En annan fin doppresent är att ge bort något som föräldrarna kan spara åt barnet tills det blir lite äldre. Att ge bort ett fint smycke som ett halsband som barnet får när det blir äldre är en fin gest. 
Att ge bort vackra foton på barnet och föräldrarna som man ramat in är också en fin doppresent som både barnet och föräldrarna kommer ha glädje av även när barnet blivit äldre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *