Bröllopspresenter

Ibland känner man båda väl men har fortfarande inga idéer om vad man skulle kunna ge bort i bröllopspresent.
För dig som funderar på vad du ska köpa i bröllopspresent kommer därför här några enkla tips.
De klassiska bröllops-presenterna är klassiska av en anledning. 
Att till exempel få vackert porslin, en fin vas eller exklusiva handdukar uppskattas av de allra flesta. 
Det som kan vara svårt är att veta vilken typ av design som brudparet gillar. 
Om brudparet inte själva skrivit en önskelista så kan du alltid ringa till familjen eller några nära vänner och försöka ta reda på vad brudparet tycker om.
Det är alltid roligt att ge bort upplevelser som brudparet kan njuta av under sitt första år som gifta.
Ge bort en chokladprovning eller en vinprovning som de två kan njuta av. Eller gå ihop några stycken och ge bort en dyrare upplevelse som en exklusiv helg på ett slott eller en lugn helg på ett spa.
Du som är mån om att brudparet ska ha ett fantastiskt första år som gifta kan ge bort en bröllopspresent som underlättar deras vardag och ger dem mer tid för varandra.
Du kan till exempel ge bort en prenumeration på en mat-kasse så de slipper lägga tid på att handla mat och tänka ut vad de ska äta under veckorna. Eller anlita ett städföretag som städar brudparets lägenhet eller hus en gång i veckan så de får mer tid för varandra. 
Ett lite billigare alternativ till bröllopspresent som underlättar brudparets vardag är att ge bort en robot-dammsugare som tar hand om dammsugningen åt brudparet. 
Om brudparet bor i hus med trädgård kan även en robot-gräsklippare vara ett bra tips på en bröllopspresent!
Om du fortfarande känner dig tveksam över vad du ska ge brudparet i bröllopspresent kan du alltid ge bort ett presentkort på till exempel en inredningsbutik, ett spa eller en restaurang. 
Med ett presentkort kan brudparet själva välja vad de vill göra med pengarna och kan själva köpa något som de båda tycker om och vill ha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *