30-års presenter

Populära 30-års presenter

Många 30-åringar är mitt uppe i karriären och lever ett liv då man lägger mycket tid på jobbet.
Att gå ihop några stycken och planera en weekend-resa är därför en mycket populär 30-års present från de närmsta vännerna.
Många 30-åringar har nyss blivit föräldrar och blir oftast allra gladast för presenter som gör att de får njuta för sig själva en stund vilket gör spa-upplevelser eller en timmes massage till populära 30-års presenter.

Bästa 30-års presenterna

De bästa 30-års presenterna för dig som vill ge bort en gåva till din pojkvän eller flickvän är att göra något bara ni två. Boka bord på en fin restaurang eller boka in en helg på ett slott där ni njuter av några romantiska och lyxiga dagar med god mat och stillhet.
De bästa 30-års presenterna för kompisgänget är att gå ihop och kunna köpa en lite mer exklusiv present eller för att köpa en upplevelser tillsammans.
De bästa presenterna är oftast de ni kan minnas tillsammans. Ge bort en weekend-resa till Paris eller London, boka in en champagne-provning för er alla eller gå på en musikal och sedan på restaurang tillsammans.
Den kanske allra bästa presenten till den 30-åring som har småbarn är att ge bort en lugn helg på ett Spa. Boka in en helg för er två där du firar din vän utan barnskrik och vakna nätter.
Eller ge bort en spa-upplevelse för både födelsedagsbarnet och hans/hennes respektive så de får komma bort en helg tillsammans. Självklart behöver de någon som passar barnen under den helgen vilket också är fint att erbjuda som present till en 30-årig småbarnsförälder.

Andra lyxiga 30-års presenter är delikatesser.

Ge bort en flaska exklusiv whisky eller champagne. Eller plocka ihop en korg med delikatesser som lagrade ostar, lufttorkad skinka, fina oliver och goda marmelader.

Topp 10 30-års presenter

1. En helg på spa
2. En weekend-resa till en storstad i Europa
3. Whisky-, vin-, öl- eller champagne-provning
4. Fina smycken
5. En helg på ett slott
6. Hissnande upplevelser som en helikoptertur eller rib-safari
7. Fint vin, whisky eller champagne
8. En ridtur på islandshästar
9. Biljetter till en musikal, teaterföreställning eller konsert
10. En korg med delikatesser som lagrade ostar och fina marmelader

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *