Presentresa – Resa som present

Alla blir vi glada av att få stora paket – fina presenter inslagna i vackert mönstrat papper och ombundna av glansigt serpentinformade band.
Men ibland är vi faktiskt inte lika intresserade av sakerna som är inuti paketet

Många av oss tycker helt enkelt inte att de behöver fler saker utan skulle mycket hellre vilja få en upplevelse i present på sin födelsedag, sin namnsdag eller på alla hjärtans dag.

För de som tycker mer om upplevelser än om saker är en resa perfekt att ge bort!

Resor är också den perfekta presenten att ge bort eftersom du kan anpassa den efter din budget och hur mycket pengar du har råd att lägga på presenten.

Dessutom kan du välja att själv åka med på resan och får då både resa till något ställe som du själv skulle vilja åka till och får lite kvalitetstid med personen som du ger presenten till.

Om du inte är säker på när personen som du vill fira kan resa så kan du alltid ge bort ett presentkort på en resa. Du behöver för den skull inte gå till en resebyrå och köpa ett traditionellt presentkort utan kan skriva ett eget fint kort.

Välj ut vilken typ av resa du skulle vilja ge bort i present och skriv på kortet att den som firas får en resa till x för x antal nätter.
Om du vill åka på en lite mindre resa tillsammans med den du firar så kan du överaska med en härlig resa i Sverige. Vill du ge bort en äventyrlig resa så kan ni åka till norra Sverige och vandra i fjällen. Eller varför inte ge bort en sommarresa till Öland i present. Ta er runt på cykel i ett av Sveriges vackraste landskap och njut av varma klippor och ett svalkande hav.

Att ge bort en weekend-resa till någon storstad i Europa är en väldigt bra present! 
Till populära städer som London, Paris och Barcelona kan man ofta hitta billiga flygbiljetter om man bara är ute i god tid. 
Många resebyråer har också bra erbjudande på kombinerade flygbiljetter och hotellnätter när man köper en weekendresa.

Du som vill ge bort en riktigt lyxig resa kan köpa flygbiljetter till en exotiska ö i Karibien eller i Asien. Att få veta att man ska få njuta av en vecka på Maldiverna skulle få de flesta att hoppa jämfota av glädje!

Men glöm inte bort att trots att det finns människor som inte bryr sig så mycket om saker så tycker många fortfarande om att få ett paket som de får öppna. 
Slå därför gärna in presentkortet eller det lilla kort du själv skrivit i ett litet paket så att den som ska firas fortfarande får njuta av stunden av nyfikenhet när de öppnar paketet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *